Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Een goede deal met cash geld voor uw traplift.

   

  Wij verzekeren de beste prijs!

  U zal nog goed weten dat de aankoop van uw traplift een grote investering was. Het spreekt voor zich dat u hier graag nog iets van wil terug zien. Net daarom geven wij de beste prijs voor uw traplift. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de lift nog moet werken indien hij hergebruikt zal worden. Er zal een monteur de mogelijkheden bekijken en met u tot een overeenkomst komen. Na verwijdering van de traplift, betalen wij onmiddellijk met cash geld. Zo is uw traplift weg, zonder enige zorgen en u weet dat u de beste prijs gekregen heeft.

   

  Bespaar tijd en moeite

  Elke traplift moet precies uitgemeten worden bij het plaatsen. Elke trap heeft andere afmetingen, bochten en hellingsgraad. Net omdat het zo een specifiek artikel is, is het vaak moeilijk een koper te vinden voor uw traplift. Wij houden enkele honderden liften op voorraad, dus elke klant kan bij ons terecht voor een passende lift. En daarom zijn wij ook in uw traplift geïnteresseerd. U hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar een koper en de verkoop in goede banen te regelen. Via ons bent u onmiddellijk van uw traplift vanaf, zonder ook maar iets zelf te doen. Wij hebben een team van monteurs en betalen de beste prijs.

   

  Wat als mijn traplift niet geschikt is voor hergebruik.

  Het kan gebeuren dat een traplift niet geschikt is om te hergebruiken. In zulke gevallen betalen we geen vergoeding. Het kan dan gebeuren dat we u een vergoeding moeten vragen om de traplift te verwijderen. Dit komt vaak voor met trapliften ouder dan 10 jaar of wanneer we zelf nog extra kosten moeten maken. We verzorgen wel de verwijdering van de traplift en brengen deze naar het dichtstbijzijnde containerpark. Wil u weten welke mogelijkheden er zijn met uw traplift, neem vrijblijvend contact op.

  Bent u benieuwd wat er in uw geval mogelijk is? Wacht niet langer en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

  53892