Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Traplift demontage

  Uw traplift snel het huis uit

  In sommige gevallen moet een traplift snel weg zijn. Een verhuis, overlijden of defect kunnen ervoor zorgen dat de verwijdering snel moet gebeuren. Laat die verwijdering door een expert gebeuren, want het is een moeilijke karwei. We staan u graag bij, onze monteurs komen binnen de week aan huis, en zorgen voor een volledige verwijdering. We laten uw huis proper achter en de traplift zal helemaal weg zijn. Bij spoedgevallen kunnen we binnen 48 uur aanwezig zijn.

   

  Hoe gaat de demontage er aan toe?

  Als de afspraak gemaakt is door onze vertegenwoordiger, krijg je binnen de week een monteur aan de deur. Deze zal de traplift volledig demonteren en onderdelen sorteren. Het sorteren kan belangrijk zijn mocht de gemeente uw gesubsidieerde traplift terug vragen, of omdat u de traplift wil hergebruiken. Bevestigingen aan de traptreden of aan de muur zullen we ook verwijderen, zodat alles netjes achtergelaten kan worden en de traplift uit uw woning weg is. Mocht de traplift toch niet meer geschikt zijn voor hergebruik, dan brengen we die graag naar het containerpark in de buurt.

   

  Traplift demonteren binnen 48 uur

  U kunt vrijblijvend contact opnemen met trapliftverkopen.be, een onderdeel van Smienk trapliften.  Eén van onze vertegenwoordigers neemt contact op met u en binnen de 48 uur kan één van onze monteurs al bij u aan de deur staan. De verwijdering van de traplift kan dus zeer snel gedaan worden. We nemen alles mee en betalen u het overeengekomen bedrag uit.

  53893