Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Veelgestelde vragen

  We hebben hier een verzameling van veelgestelde vragen geplaatst. Mocht er toch nog een vraag zijn, aarzel niet en bel ons via 0032-25887740 . We staan u graag te woord.

   

  Hoeveel tijd neemt het verwijderen van een traplift in beslag?

  Door de ervarenheid van onze monteurs kan een verwijdering snel gedaan zijn. Voor een complete demontage rekenen we gemiddeld twee uur.

   

  Wat is een reëel bedrag voor mijn traplift?

  Hier spelen leeftijd, situatie en de staat van de lift mee. We bellen u op voorhand om een eerste prijsindicatie te geven. Pas bij een bezoek door een van onze monteurs geven we u een exacte prijs. Indien u akkoord gaat, dan betalen we dat bedrag na verwijdering aan u uit.

   

  Hoe oud mag de traplift zijn?

  Wij zijn geïnteresseerd in trapliften die maximaal 8 tot 10 jaar oud zijn. Is deze toch ouder, dan bekijken we in overleg wat de mogelijkheden zijn.

   

  Verwijderen jullie trapliften door heel België?

  We verwijderen trapliften in Vlaanderen.
   

  Hoe wordt er uitbetaald?

  Na demontage van de ganse traplift, krijgt u cash geld van onze monteur.

   

  Op welke termijn kunnen we jullie mijn traplift ophalen?

  Dit kan al op zeer korte termijn. En bij spoedgevallen kan dit al binnen 48 uur. Maar in de meeste gevallen is dit al binnen de week.

   

  Wat doen jullie met mijn traplift?

  Iedere lift proberen we een nieuw leven te geven bij een volgende klant. Zo is uw traplift nog iemand anders van dienst.  Soms kan de volledige lift bij iemand anders geïnstalleerd worden, of soms gebruiken we onderdelen. Is uw traplift niet meer te hergebruiken, dan zorgen we dat deze uit uw huis zal worden weggehaald.

  53900