Razendsnel en tegen de beste vergoeding!  

  Razendsnel en tegen de beste vergoeding!

  Traplift Verkopen

  Traplift-verkopen heeft veel ervaring met het verwijderen van trapliften. Hierdoor werken we snel, secuur en daarnaast geven we ook de beste vergoeding! 

  Hoe gaan we te werk?

   

  1. Verstuur uw aanvraag

  Vul de aanvraag zo volledig mogelijk in via onze website. Zo hebben wij een goed beeld van uw traplift.

   

  2. We maken een afspraak in overleg

  Onze vertegenwoordiger zal u telefonisch contacteren en uw situatie volledig doornemen. U zal tijdens het gesprek ook een prijsindicatie te horen krijgen voor uw lift. Nadien plannen we een afspraak in, deze kan al doorgaan binnen de week. In sommige gevallen zelfs al binnen 48 uur.

   

  3. De traplift wordt verwijderd en betaald

  Eén van onze bekwame werkmannen komt bij u langs om de situatie te bekijken. Samen met u komen we overeen over de de verkoop van uw traplift. Vervolgens demonteren we de lift en nemen we deze mee. U krijgt ter plekke de volledige som uitbetaald.

   

  Hoe wordt de waarde van de traplift bepaald?

  Wanneer het mogelijk is om uw traplift een tweede leven te gunnen dan betalen wij de hoogste prijs voor uw lift! Vaak is het zo dat wij in elk geval de onderdelen kunnen gebruiken en ook die zijn ons waardevol. Voor het bepalen van de waarde van uw te verkopen traplift houden wij deze voorwaarden aan:

  • De traplift mag niet ouder zijn dan tien jaar
  • Het moet een ThyssenKrupp, Handicare, Otolift, Stannah of Acorn traplift zijn
  • Het model van de traplift en de rail

  Daarnaast is het belangrijk dat we een beetje weten hoe het gesteld is met het onderhoud van de traplift. Doet de lift het niet meer? Dat maakt niet uit! Vaak komt dat omdat de traplift een tijd heeft stil gestaan: de accu’s zijn dan leeg. Onze monteur nemen altijd nieuwe accu’s mee zodat ze de traplfit kunnen testen.

  Op basis van deze punten bepalen wij voor welk bedrag wij uw traplift kunnen kopen. Aan de telefoon zullen wij meteen een bod doen. Dien uw aanvraag gemakkelijk is via dit formulier: Ik wil mijn traplift verkopen.  

  Traplift verkopen
  Wat is mijn traplift waard?
  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
  • Beste prijs voor uw traplift
  • Binnen 48 uur verwijderd
  • Professionele verwijdering
  Ontvang het beste bod
  53891